kaybolan Mülkiye Kazan olayında flaş gelişme! Telefon sinyali ele verdi!

.

YEREL 27.12.2021 12:28:00 1194 0
kaybolan Mülkiye Kazan olayında flaş gelişme! Telefon sinyali ele verdi!

Müge Anlı programında dile getirilen Mülkiye Kazan cinayeti yeniden gündeme geldi. Ailesinin programda yer aldığı Müge Anlı’da şüpheli olarak gözaltına alınan nişanlısı Mustafa Asan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te aranan Mülkiye Kazan olayı ile son dakika gelişme yaşandı. İhanet uğradığı iddiasıyla sık sık tartıştığı nişanlısı ile düğün alışverişine giden Mülkiye Kazan'dan bir daha haber alınamadı. Genç kızın ailesi kuzeni ve aynı zamanda nişanlısı olan Mustafa'dan şüphelendikleri iddiasıyla Müge Anlı'dan yardım istedi. Müge Anlı canlı yayınına katılmak için yola çıktığı sırada Şanlıurfa- Viranşehir yolunda emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan Mustafa Asan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kuzeniyle nişanlı olan Mülkiye'nin başka birisiyle sosyal medyadan tanıştığı, o kişinin ise genç kadını Almanya'ya götürmek istediği ileri sürüldü.

Müge Anlı, 23 yaşındaki Mülkiye'nin 16 Kasım Salı günü Şanlıurfa'dan kaybolduğunu, kızın evlilik arifesinde olduğunu, nişanlı olduğunu, fakat çocuğun nişanlıyken kızı aldattığını, kızın çok da evlenmek istemediğini açıkladı.

Mehmet Bey, kızının "baba, ablama telefon geldi, dışarı çıktı" dediğini, kızını nişanlısının aradığını evden çıktığını anlatırken Seher de ablasına 'nereye gidiyorsun?' deyince "Mustafa ile yüzük bozdurmaya gideceğiz" dediğini aktardı. Mehmet Bey, Mustafa'yı aradıklarını, "Mülkiye'nin başına bir şey gelirse benim alakam yok" dediğini söyledi.

Kayıp Mülkiye'nin nişanlısı Mustafa Müge Anlı canlı yayınında konuştu. Müge Anlı, Mustafa'ya köyün çok yakınında bir kadın cenazesi bulunduğu bilgisini verirken Mustafa Bey ise, Arıklı köyünde akrabaları olmadığını, dereden öte taraf olduğunu, karakola sorduklarında toplamda 7 kayıp olduğunu söyledi.

Kaybının ardından sır perdelenmesi aralanmaya çalışılan Mülkiye Kazan ile ilgili yaşanan bir gelişme ise ailesini perişan etti. Ailenin bulunduğu bölgeye yakın bir köyde sahipsiz bir kadın cesedinin bulunduğu ortaya çıktı. Cesedin Mülkiye'ye ait olup olmadığını öğrenmek için aile olay yerinde bulunan kıyafetleri incelemeye gitti. Cesedin üzerinde bulunan ayakkabıyı talihsiz kadının ablası teşhis etti.