Kaymakam Cüneyt Caner Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Kaymakam Cüneyt Caner başkanlığında ilçemizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri ve muhtarlarımızın katılımı ile Tarım İşletmesi Müdürlüğü Konferans Salonunda Muhtarlar toplantısı yapıldı.

YEREL 19.08.2020 14:34:00 1515 0
Kaymakam Cüneyt Caner Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Kaymakam Caner, yaptığı konuşmasında muhtarlarımızın hem vatandaşlarımızın hem de devletimizin mahallelerinde temsilcileri olduklarını ifade etti. Caner, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü ile mücadelede muhtarlarımıza büyük sorumlulukların düştüğünü, muhtarlarımızın bu dönemde daire amirlerimiz ile sürekli irtibat halinde olmalarını ve vatandaşlarımızın maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda gerekli denetimlerin yapılması, kurallara uymayanlar hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılmasını söyledi.

Kaymakam Caner konuşmasına müteakip Milli Emlak Şefliğince muhtarlarımıza tapu başvuruları hakkında bilgi verildi. Milli Emlak Şefi Hasan Teke; Vatandaşların mağdur ve hak kaybına uğramaması için 31/10/2020 tarihine kadar Milli Emlak Şefliğimizie müracaat etmelerini bekliyoruz" dedi.

Haber : Musa KILINÇ