KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) öğrencileri tarafından ‘Çanakkale Ruhu’nun anlatıldığı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi.

YAŞAM 18.03.2024 18:47:41 60 0
KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş.’nin (KAYMEK) düzenlediği program Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti.

Programda sahneye davet edilen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sözlerine, “KAYMEK’imizin gerçekten yüz akı olan, gönül insanı olan yavrularımız, canlarımız, gençlerimiz” diye başladı.

Başkan Büyükkılıç, gençlere ‘iyi ki varsınız’ diye seslenerek “Adeta Kayseri’mizde bir 6’ncı üniversite olarak nitelendirdiğimiz, yerli ve milli şuurla yetişen böyle bir gençliğe sahip olan KAYMEK’imizin çalışanlarına, mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar da gençlere seslenerek, “Sizin coşkunuz bize çok şey öğretiyor. Hepinizi tebrik ediyorum. Sizleri çok seviyoruz, sizlere çok güveniyoruz. Sizlerden de çok şey bekliyoruz. İnşallah geleceğimiz bugünden daha iyi olacak” dedi.

Hibya Haber Ajansı