Kemal Deniz Bozkurt: “Seçim sonucuna zarar vermemek için susuyorum”

Esenyurt Belediyesinin 2019-2024 döneminin son olağan meclis toplantısı parti gruplarının bir araya gelmesi ile yapıldı. Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, toplantıda görev yaptığı dönem boyunca gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili bir sunum yaparken,

GÜNCEL 7.03.2024 10:50:26 76 0
 Kemal Deniz Bozkurt: “Seçim sonucuna zarar vermemek için susuyorum”

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, konuşmasında, an itibari ile seçim sonucuna zarar verecek kişi olmamak için sustuğunu belirterek, kırgınlığının parti yöneticilerine olduğunu söyledi ve konuşma hakkını saklı tuttuğunu ifade etti.

“Parti içinde ekipler birbirini yok etme çabasında”

"Kişisel hırsla bir yerlere gelme duygusu öyle bir hal aldı ki artık partilerin içindeki ekipler birbirini yok etme uğraşını her şeyin önüne koymaya başladılar" diyen Başkan Bozkurt; “Parti aidiyeti, yoldaşlık hukuku, adalet duygusu tamamen ortadan kalktı. Mücadeleler neredeyse düşmanlık hukuku ile yürütülüyor. Oysa bunları tartışmak yerine daha çok bir araya gelmeye çalışmalı, kendimizin ve dahil olduğumuz toplulukların hakları yerine hak, hukuk, adalet üzerinden ülkemizin birliğini, beraberliğini güçlendirmeliyiz” açıklamasında bulundu.

‘‘Esenyurt’u imar rantına teslim etmedim’’

Başkan Bozkurt, 2019 yılında Esenyurt'un tarihi rekorunu kırarak yüzde 52 oy oranıyla seçilen belediye başkanı ünvanını aldığını belirterek, “Biz seçildiğimizde Cumhuriyet Halk Partisi'nin oyu yüzde 23’ler civarındaydı. Tabii ki birçok farklı eğilimden vatandaşımızın da destekleri oldu. O gün yapılan ittifakların da etkisi çok büyük. Bu süreçte çok kısıtlı imkanlarımıza rağmen büyükşehir belediyelerinin bile yapamadığı işleri hayata geçirdik” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı