Kepez Kavşağı Neden Aydınlatılmıyor?

Ceylanpınar-Viranşehir, Ceylanpınar-Kızıltepe istikametlerinde bulunan üç yol ayırımındaki Kepez Kavşağı, aydınlatılma sistemi bulunmadığından dolayı kazalara neden oluyor.

YEREL 21.09.2013 17:23:00 3431 0
Kepez Kavşağı Neden Aydınlatılmıyor?
BÖLÜNMÜŞ YOLDA AYDINLATMA DİREĞİ YOK

Ceylanpınar-Viranşehir, Ceylanpınar-Kızıltepe karayolunda aydınlatma direkleri olmadığından onlarca yaralamalı ve ölümlü trafik kazaları meydana gelmekte. Bölünmüş yolda aydınlatma direkleri bulunmadığından sürücüler ve yayalar büyük tehlike altında bulunmakta. 

İÇKİCİLERİN MESKENİ VE FUHUŞ YUVASI
Ceylanpınar’ın ilçe çıkışındaki tek üç yol kavşağı olan kepez mevki, aydınlatılma direkleri olmadığından dolayı bir çok kaza yaşandı. Bu kazalarda onlarca kişi hayatını kaybederken yüzlerce kişi de yaralandı. Ayrıca ışıklandırma olmadığı için Kepez Tepesi içkicilerin meskeni haline gelirken, burada fuhuş yapanların sayısı da gün geçtikçe artıyor.
JANDARMA VE POLİS’İN KONTROL NOKTASI
Başta Ceylanpınar Kaymakamlığı olmak üzere, Karayolları Müdürlüğü, Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürüğü’ne bağlı yetkililerin buraya çözüm bulmaları gerekmektedir. Jandarma ve Polis, ilçenin güvenliğini sağlamak amacıyla kontrol noktası olarak kullandıkları Kepez Kavşağı, aydınlatılmayı bekliyor.
KAZALARIN NEDENİ AYDINLATMA OLMAMASI
Sürücüler kaza sonrası yolda aydınlatma ve sinyalizasyon olmadığından dolayı yetkililere tepki gösterirken, kazaların karayolu üzerinde hiçbir aydınlatma olmadığından meydana denizli escortğini öne sürdüler.