Kızılay Suriyeliler?e Yardım Dağıtıyor

Türkiye genelinde hayırseverlerin yaptığı yardımları, Ceylanpınar?da Kızılay yetkilileri, Suriyeliler?e dağıtmaya devam ediyor.

YEREL 3.10.2013 11:44:39 4740 0
Kızılay Suriyeliler?e Yardım Dağıtıyor
      Dağıtımları ve çalışmaları yerinde incelemek üzere Hakim Bilgin Ergüder ile birlikte Kızılay Şube Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştiren İlçe Kaymakamı Musa Sarı, Kızılay çalışanları ile vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi.

      Kızılay Şube Başkanı ve Çadırkent İl Ekip Başkanı Erol İnanlı’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Sarı, dağıtımların sürekli devam ettiğini, özellikle Kurban Bayramı öncesi hız verdiklerini, ilçemizde son aylada yaşanan sıkıntılar ve Suriyeli misafirlerden ötürü artan nüfus alsancak escortiyle Türkiye genelinde birçok hayırseverin hibe yardımlarını ilçemize yönlendirdiğini, halkımızla buluşturduğunu belirtti.

     Sarı, daha dün ismini vermeyen bir hayırseverimiz tarafından 24 ton gıda, hijyen ve yaşam malzemeleri dağıtılmaya başlandığını, tüm bu yardımların Kaymakamlığımızın destekleri ile şubede müracaatlar alındıktan sonra depolardan dağıtımına devam edildiğini belirtti.