Kurum, Galatasaray Spor Kulübü’nü ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum Galatasaray Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Kurum, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Yönetim Kurulu üyesi Eray Yazgan tarafından karşılandı.

GÜNCEL 17.01.2024 17:11:28 57 0
Kurum, Galatasaray Spor Kulübü’nü ziyaret etti

Galatasaray’ın UEFA ve Süper Kupa ile göğsümüzü kabarttığını belirten  Murat Kurum, ‘’İnanıyorum ki Galatasarayımız 119 yaşına kadar olan birikimi nice yıllara taşıyacak ve hepimizi gururlandıracak.’’ dedi.

Spor kulüplerini her zaman desteklediğini söyleyen ve İstanbul’u spor şehri yapmayı amaçladıklarını dile getiren Kurum, ‘’İstanbulumuz, kazandıracağımız yeni tesislerle hem Avrupa’nın ve Dünyanın en güzel spor turnuvası şehirlerinden biri olacak; hem de bir olimpiyat şehri olma hedefimize ulaşacak.’’ ifadesini kullandı. 

Misafirperverlikleri dolayısıyla Dursun Aydın Özbek’e teşekkür eden Murat Kurum, Galatasaray’ın UEFA ve Süper Kupa ile göğsümüzü kabarttığını söyledi. Kurum, ’’İnanıyorum ki Galatasarayımız 119 yaşına kadar edindiği bu birikimi nice yıllara taşıyacak ve yine hepimizi gururlandıracak.’’ dedi.

Murat Kurum’un deprem bölgesindeki çalışmalarına değinen Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Aydın Özbek ise şunları söyledi:

‘’Murat Bey’in İstanbul’a bakış açısını biliyorum. Kendisi İstanbul için bir şanstır.31 Mart seçimlerinin  Türkiye ve İstanbul için hayırlı olmasını diler, Sayın Bakanıma başarılar dilerim.’’

’Spor kulüplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne aday olduğunu belirten Kurum, ‘’Ben geçmişten bu yana; gerek profesyonel gerekse amatör spor kulüplerimizin hep yanında oldum. İşte bugün de takımlarımızı ziyaret ederek bu desteklerimizin süreceğini teyit etmiş olduk.’’ diye konuştu.

Sağlıklı ve dinamik gençler yetiştirebilmek için şehri baştan aşağı yeniden değerlendireceklerini ve her mahallede spor tesisleri ve parkların  olacağını belirten Murat Kurum ‘’Bu mekânlar sayesinde; kulüplerimizle birlikte yeni sporcular yetiştireceğiz. Çocuklarımızın takımlarımızda daha fazla yer alacağı bir ortamı mutlaka sağlayacağız.’’ dedi.

Ben bu duygularla bugünkü ziyaretimizde gösterdiği misafirperverlik nedeniyle Galatasaray Spor Kulübü Başkanımız Sayın Dursun Özbek’e değerli yönetim kurulu üyelerimize ve Büyük Galatasaray Taraftarı’na ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Murat Kurum’un Bakanlığı döneminde deprem bölgesinde yaptığı çalışmalara değinen  Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, ‘’Murat Bey’in İstanbul’a bakış açısını biliyorum. Kendisi İstanbul için bir şanstır.31 Mart seçimlerinin  Türkiye ve İstanbul için hayırlı olmasını diler, Sayın Bakanıma başarılar dilerim.’’ dedi.

Cumhuriyetin 100. yılına özel tasarlanan Galatasaray forması Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek tarafından Murat Kurum’a hediye edildi.

 

Hibya Haber Ajansı