Kurum: “Kağıthane’de 7 gün 24 saat çalışacak kreşlerimiz olacak”

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Kağıthane Mitingi’nde vatandaşlara seslendi.

GÜNCEL 14.03.2024 17:20:14 48 0
Kurum: “Kağıthane’de 7 gün 24 saat çalışacak kreşlerimiz olacak”

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kurum, mitingde Kağıthane’ye yapacağı projeleri anlattı.

Kağıthane-Büyükçekmece tüneli ile trafiği bir sorun olmaktan çıkartacaklarını ifade ederek, “Kazlıçeşme-Bayrampaşa-Gaziosmanpaşa-Kağıthane-Leventmetromuzu/Kağıthane-İTÜ-Ayazağa-İstinye/Şişhane-Kağıthane metromuzu 2 buçuk yılda bitireceğiz. Gürsel Mahallemize yakışır bir kapalı pazar yeri ve otopark kazandıracağız. Talatpaşa füniküler hattımızı hemen hizmete alacağız” dedi.

Kurum, Kağıthane'ye bisiklet köprüsü yapacaklarını belirterek, "Kağıthane’de 7 gün 24 saat çalışacak kreşlerimiz olacak. Gençlerimiz kendi işlerini kursunlar diye Kağıthanemizde bir de paylaşımlı ofisler kuracağız.  İstanbul, trafik çilesinden, ulaşım eziyetinden Kağıthane’nin oylarınızla kurtulacak. İstanbul, metro yetersizliğinden, taksi probleminden sizin oylarınızla kurtulacak.” dedi. 

Mitingde konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de, Kurum ile el ele vererek hem İstanbul'u hem Kağıthane'yi birlikte ihya edeceklerini vurgulayarak, “Ülkemize hizmetlerine hepimiz şahidiz. Şimdi aynı aşk ve tecrübeyle sadece İstanbul diyeceğiz." ifadelerini kullandı. 

Hibya Haber Ajansı