MAN YAPIM Ceylanpınar?da film çekmek için kolları sıvadı

MAN YAPIM?ın Ceylanpınarlı kurucularından Neşet Bozkurt ?Bir Ceylanpınarlı olarak kendi topraklarımda böyle güzel bir projeye imza atmak hep en büyük hayalim olmuştur. Orda yaşayan insanların varlığını güzelliğini tüm Türkiye?ye yansıtmak benim için büyük

KÜLTÜR - SANAT 3.07.2013 17:46:07 3913 0
MAN YAPIM Ceylanpınar?da film çekmek için kolları sıvadı
Üç genç arkadaş bir araya gelerek yenilikçi düşüncelerle sinemaya yepyeni bir soluk getirmeyi amaçlayarak MAN YAPIM’I kurdular. İsmini kurucuların baş harflerinden alan MAN YAPIM, büyük bir hırsla ses getirecek sinema projeleriyle bu sektörde varlığını başlatmayı ve devam ettirmeyi hedeflemektedir. Çektikleri kısa metraj filmlerle ses getiren MAN YAPIM artık sinema sektöründe de bu başarılarını sürdürmek için yola çıktı. MAN YAPIM ilk uzun metraj filmini Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde çekmek için kollarını sıvadı. Bu projenin büyük bir kısmını tamamlamış bulunmaktadır. Yakın zamanda keşif için Ceylanpınar’ı ziyaret edecek olan yapımcılar çalışmalara hızla devam etmektedir. MAN YAPIM’ın kurucu üyesi olan Neşet Bozkurt bir Ceylanpınarlı olarak kendi topraklarında böyle büyük bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğuyla çalışmalarına devam etmektedir.
MAN YAPIM’ın Ceylanpınarlı kurucularından Neşet Bozkurt “Bir Ceylanpınarlı olarak kendi topraklarımda böyle güzel bir projeye imza atmak hep en büyük hayalim olmuştur. Orda yaşayan insanların varlığını güzelliğini tüm Türkiye’ye yansıtmak benim için büyük bir mutluluktur. Ayrıca filmden sonra ilçeye bir sanat okulu kurarak bölge halkına vefa borcumu böyle ödemek isterim ” dedi.

Bozkurt ‘’ MAN YAPIM Sinema alanında yeni ve uzun soluklu projelerle geliyor. Sinema alanındaki boşlukları kaliteli yapıtlarla doldurmayı hedefleyen, sanat alanında bütün güzellikleri izleyicilere sunmayı planlayan bir kuruluştur. Yeni projeler için bizi takip etmenizi tavsiye ederiz ’’ ifadelerini kullandı.