Memleket Sevdalıları Yağmur Yağdı, Gözünüz aydın..!!!

.

YEREL 20.11.2023 15:56:00 1271 0
Memleket Sevdalıları Yağmur Yağdı, Gözünüz aydın..!!!

“Memleket sevdalısı” diye iktidar partisinin belediye başkan aday adaylığı müracaatı yapanların sayısı gün geçtikçe artıyor.

“Sevda” deyiminin literatürdeki anlamını farklı anlayan bu aday adaylarının % 80’i aday seçilemeyeceklerini hepimizden çok daha iyi biliyorlar.

Öyle memleket sevdalısı, parti neferi söylemleri hava civa…!

Aday olma ihtimali olanların sayısı 3’ü geçmez ve bu isimler halk arasında zikredilmeye başladı bile.

Neden bu kadar başvuru derseniz oda herkesçe malum..!!! (İktidar partisinde etiket-etiketin getirimleri)

Tabi birde bu sevdalıların mevcut seçilmemiş başkana sorması gereken soruyu sorup sormadıklarını merak ediyorum.

İç içleri bakanlığı mülkiye teftiş kurulu başkanlığının 05.06.2023 tarih ve 2023/138 sayılı 18 sayfalık iddia, kimler hakkında soruşturma izni verildiği kararının olduğu evrakı sorsaydınız ondan sonra sosyal medyada aday adaylık pozu verirken bir iki cümle ile bunu da dile getirseydiniz bizde samimiyetinize, sevdanıza ve parti neferliği söylemlerinize inansaydık.(Bu belgeyi merak eden varsa bende.eğer hesap soracaksınız size verebilirim)

Dün gece etkisini gösteren sağanak yağış sonrası, göle dönen yolları, su basan evleri, çamur deryasına dönen cadde ve sokakların bir iki kare resmini paylaşıp hesap soraydınız.

4 yıldır meclis üyelerinin oylarıyla seçildiği makamda oturan sayın başkana, bu 4 yıllık süreçte ilçeye tek bir park kazandırmadığı gibi memleket için hangi hizmeti yaptığını sorup paylaşsaydınız ( millet bahçesi demeyin o belediyenin değil çevre şehircilik ve iklim değişikliği bakanlığı projesi)

Bu memleket 30 yıl daha geriye dönmeyi hak etmiyor.

Bu memleketi seviyorsanız, memleketi yönetenlerden hesap sorarak sevginizi gösterin.