Menderes Atilla, Ak Parti’nin Belirleyeceği Adayı Kayıtsız Şartsız Destekleyeceğiz

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçe Belediye Başkanı Abdullah Aksak için 18 yaşından küçükken ruhsatsız silah bulundurmaktan aldığı 2 yıl 9 ay hapis cezası nedeniyle mazbatasının iptaline karar verdi.

SİYASET 19.12.2019 23:08:00 18534 0
Menderes Atilla, Ak Parti’nin Belirleyeceği  Adayı Kayıtsız Şartsız Destekleyeceğiz

YSK’nın Abdullah Aksak’ın mazbatasının iptal kararının ardından mevcut belediye encümenlerinin içinden yapılacak olan oylamanın ardından yeni başkan seçilecek. Konuyla ilgili bir araya gelen geçmiş dönem belediye başkanı ve Demokrat Parti adayı Menderes Atilla, 5 encümeni ve Ceylanpınar kanaat önderi Mehmet Atilla ile birlikte Ak Parti Genel Merkezinin belirleyeceği belediye başkanı adayını kayıtsız şartsız olarak destekleyeceklerini açıkladı.

Ak Parti genel merkezinin belirleyeceği Ceylanpınar Belediye Başkan adayını kayıtsız şartsız destekleyeceğini ifade eden geçmiş dönem Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla,’’12.12.2019 tarihinde Abdullah Aksak’ın mazbatasının Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptali sonucunda kurul tarafından kalan süre için belediye meclis üyelerinin içinden bir başkan seçilmesine karar verilmiştir. 

Ceylanpınar ilçemiz 90.000 nüfusa sahip olup, sınıra sıfır noktasında stratejik öneme sahip bir yerleşim yerimiz olup ilçemiz üzerinde oynanan oyunları bozmak, ilçemizin güvenliği ve selameti için belediyemizin yanlış kişiler tarafından yönetilmemesi adına şahsım Menderes Atilla ve yukarıda arz ettiğimiz sebeplerden dolayı Ak Parti Genel Merkezinin belirleyeceği belediye başkanı adayını kayıtsız şartsız olarak destekleyeceğimizi, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve devletimizin emrinde olduğumuzu kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz’’dedi.  

Yapılan basın açıklamasının ardından söz alan Demokrat Parti belediye encümeni  Şeyhmus Bayır, Eyyüp Şengül, İbrahim Almaz, Yusuf Geçen ve Cuma Budak ise Menderes Atilla’nın uygun gördüğü belediye başkan adayını sonuna kadar destekleyeceklerini açıkladı.