Mermertaş?ı önce silahla vurmuş sonra yakmış..

Şanlıurfa?da fıstık tarlasında öldürülen Mahmut Mermertaş?ın önce silahla vurulup ardından yakıldığı öğrenildi.

GÜNCEL 18.02.2016 08:34:00 1698 0
Mermertaş?ı önce silahla vurmuş sonra yakmış..
12 Şubat 2016 Cuma günü Bozova ilçesi Kesmetaş Mevkiinde bir fıstık tarlasında yakılmış bir insan cesedi bulunmuş yapılan otopside cesedin Mahmut Mermertaş’a ait olduğu tespit edilmişti.
Mermertaş’ı öldüren kişi yada kişilerin bulunması için Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan özel ekip Mahmut Mermertaş’ın en son Yasin E. isimli şahıs ile birlikte görüldüğü tespit edilmesi üzerine, Yasin E. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındıç. Yasin E isimli şüpheli şahsa ait  63.. plakalı otomobilin içerisinde ve bagajında yapılan araştırma neticesinde, cinayet olayını aydınlatacak iz ve deliller tespit edilirken Yasin E. Suçunu itiraf etti.
Yasin E. Sorgusunda Mahmut Mermertaş ile arasında alacak-verecek alsancak escortiyle çıkan tartışmanın büyümesi sonucu Mermertaş’ı  tabanca ile vurarak cinayeti işlediğini, daha sonra maktulün cesedini olay yerinden alarak kendine ait otomobil ile Bozova ilçesi Kesmetaş bölgesinde bir yere taşıdığını ve orada cesedi yaktıktan sonra olay yerinde bırakarak kaçtığını itiraf etti.
Yasin E. Sorgusunun ardından çıkarıldığı Mahkemede tutuklanarak Şanlıurfa E. Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.