Milletvekili Gök?e Çamur Atılıyor

Ceylanpınar?da AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök?ün kardeşi Yakup Gök ile Reşit Ekinci arasında meydana gelen kavganın büyütülmeye çalışılması her iki ailenin de tepkilerine neden oldu.

GÜNCEL 27.10.2013 21:53:02 2279 0
Milletvekili Gök?e Çamur Atılıyor
Şanlıurfa’da yayın yapan bazı yerel internet siteleri ve sosyal medyadaki bazı grupların yaşanan olayı “ İlçede büyük gerginlik, polis her iki aileyi ablukaya aldı, olaylar büyüyecek” şeklindeki başlıklarla haberleştirince, olay anında orada bulunan Reşit Ekinci’nin kardeşi Müslüm Ekinci yazılı bir açıklama yaptı.
İŞTE O AÇIKLAMA
İki arkadaş arasında anlaşmazlık yüzünden çıkan kavgada istenmeyen bir durum meydana gelmiş,olay adli vakalara intikal etmiştir. Olay her ne buca escort adli bir vaka olsa da, bazıları bunu siyasi emelleri için olayı farklı boyutlara çekip Abdulkerim Gök’e linç kampayası başlatmışlardır.
Bu kampanyayı başlatanlar şunu iyi bilmeliler ki vekilimizin bu olayla yakından ve uzaktan hiç bir alakası yoktur. Medyada sayın milletvekilimizle ilgili iftira ve söylentilerle ilgili bizim hiç bir açıklamamız yoktur. Olayın bizzat içinde olan ben diyorum ki, sayın vekilimizin bu olayla yıptarılmasına asla izin vermeyeceğiz.