Minik Abdullah ??Teşekkürler Ceylanpınar, Teşekkürler Şanlıurfa, Teşekkürler Türkiye, Teşekkürler Dünya??

Kısa bir süre önce yerel ulusal ve uluslararası ajans ve kanallarda yayınlanan haberlerde, Abdullah bebeğin gözlerinin görebilmesi için kornea naklinin şart olduğu ve bu ameliyata 40 bin lira para gerektiği vurgulanmıştı.

GÜNCEL 22.05.2014 15:28:33 3135 0
Minik Abdullah ??Teşekkürler Ceylanpınar, Teşekkürler Şanlıurfa, Teşekkürler Türkiye, Teşekkürler Dünya??
İlçede görev yapan yerel, ulusal ve uluslararası medya mensuplarının girişimleri ile başlatılan ‘’Minik Abdullah’ın gören gözleri olmak ister misiniz? ‘’ kampanyası ile Abdullah bebeğin kornea nakli için gerekli para, 48 saat gibi kısa bir sürede tamamlandı. Yardım kampanyasına Ceylanpınar ve Şanlıurfa’nın dışında İstanbul, Bursa, Antalya ile yurt dışından Japonya, Almanya, Avustralya ve dünyanın çeşitli yerlerinden yardımlar yağdı.

Kaymakam Sarı ile Basın Mensupları aileye müjdeyi verdi

Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı, Kaymakamlık AR-GE Sorumlusu Emine Sarı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Mehmet Şengül ve ilçede görev yapan basın emekçileri ile aileyi ziyaret etti. Ziyaret esnasında Abdullah bebeğin gözleri için başlatılan kampanyada basın mensuplarına katkılarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Sarı ‘’ Bu kampanyada emeği geçen tüm hayırseverlere teşekkür ederim. İlçe Kaymakamlığı olarak bu gibi durumlar için kapımızın sonuna buca escort açık olduğunu herkesin bilmesi gereklidir ‘’ dedi. Sarı, Abdullah bebek için bundan sonraki süreçte de yanlarında olacağını belirtti.

Mutluluk gözyaşları

Abdullah bebeğin görebilmesi için kampanyanın olumlu sonuçlandığını anne Meral ile baba Salih Karaman’a İlçe Kaymakamı Musa Sarı müjdelerken, aile bu kez de mutluluk gözyaşlarına boğuldu. Anne Meral Karaman ‘’Allah emeği geçen herkesten razı olsun. Duygularımı ifade edecek sözcük bulamıyorum. Çok mutluyum, Allah kimseye evlat acısı ve hasreti yaşatmasın. Darısı yardıma muhtaç tüm bebeklerin başına ‘’ diye ifadelerde bulundu.


ceylanpınarlı minik abdullahın ailesi mutlu paylaşan: ceylanpinargazetesi