Mısırlıoğlu: Bakanlar kapı kapı gezerek oy istemektedirler

AFYONKARAHİSAR - 28.03.2024 - HİBYA - İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

GÜNCEL 28.03.2024 18:47:44 60 0
Mısırlıoğlu: Bakanlar kapı kapı gezerek oy istemektedirler

İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu İYİ Parti'den istifa eden üyelerin AK Parti'ye katılarak rozet takma töreni hakkında şu açıklamaları yaptı:

"Yerel seçime sayılı günler kala her gün gündemde yeni bir olay oluyor. Dün ilimize Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı geldi. Burada rozet taktıkları üç arkadaşımızdan Alaattin Özen emekli öğretmen 10.07.2023 tarihinde istifa etmiştir. İstifa ettikten sonra dışardan parti faaliyetlerine katılmış fakat herhangi bir resmi görevi bulunmamaktadır. Haberde adı geçen Emine Eryeşil ve eşi 10.07.2023 tarihinde istifa etmiştir. Bu aile kızlarını Üniversiteye öğretim elemanı olarak yerleştirmeye çalışan ve bizim parti üyemiz olan arkadaşlar.  İYİ Parti üyeliklerinin kızlarının atanmasına engel olduğunu belirterek ve bizzat benimle görüşerek. “Başkanım İYİ Parti üyesi olmamız kızımızın atanmasına engel, biz bu nedenle istifa etmek istiyoruz” dediler ve Partiden istifa ettiler. Bugün olan bir olay değil."

İstifaların yeni gerçekleşmediği ve yapılanla bakanı da yanılttıklarını belirten Mısırlıoğlu, "Bizlerde her gün bize diğer partilerden gelen üyeleri sizlere takdim etmeye kalkar ve partiye bir akın diye bir görüntü yaşatabiliriz. İktidarda olan bir parti olan bir parti bundan 6-7 ay önce olan istifalara sarılıyorsa bu iş bitmiştir, bunlar seçimi şimdiden kaybetmiştir ve panik halindedirler. Bakanlar kapı kapı gezerek oy istemektedirler. Adalet bakanı, İçişleri bakanları görevlerini bırakmış seçim çalışması yapmaktadırlar. Bu siyasi etiğe uymaz. Anayasamızda bunu yasaklanmıştır." diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı