Muharrem Sarıkaya'nın tokat attığı muhabir Ahmet Demir o anları anlattı.

.

GÜNCEL 20.12.2021 09:47:00 774 0
Muharrem Sarıkaya

TGRT Habere bağlanan Ahmet Demir, Muharrem Sarıkaya hakkında hukiki süreç başlatacağını söyledi. Görüntülerin yayınlanmasından üzüldüğünü dile getiren Ahmet Demir, Muharrem Sarıkaya’nın özrünü kabul etmediğini aktardı.

Ahmet Demir “Yayın sonrası Muharrem bey yaptığı hareketin çirkin bir saldırı olduğunu farkına vardığı anda benden özür dilemeye çalıştı. Ben de aynen şu cümleleri kurdum. Yaşınıza hürmeten size bir şey demiyorum. Özrünüzü kabul etmiyorum. Ben saygımdan dolayı yayına devam ettim. Yoksa tepkimi orada gösterecektim.” ifadelerini kullandı.
Fatma Şahin için de “Yayın esnasında tepki verebilirdi. Yayına böyle bir kişiyle devam etmeyebilirdi. “ diyen Ahmet Demir, sadece yayın sonrasında çalışanlarına bağırıp çağırdığını söyledi.

Ahmet Demir, yayın sonunda Fatma Şahin’in kendi çalışanlarına “Muharrem Sarıkaya’yı kastederek karşımda el kol hareketi yapan biri ile bana yayın yaptırdınız vesaire tepki gösterdi. Ama yayın esnasında tepki verebilirdi. Yayına böyle bir kişiyle devam etmeyebilirdi. Yayın sonrası sadece bağırdı, çağırdı o kadar. Ama ben kesinlikle hukuki süreci başlatacağım.”dedi.

Bu arada İhlas Haber Ajansı'nın da Muharrem Sarıkaya hakkında ayrıca bir  hukuki süreç başlatacağı bildirildi.