O SÜRÜCÜ TESLİM OLDU

Ceylanpınar?da akşam saatlerinde bir çocuğa çarparak ölümüne sebep olan kamyonet sürücüsünün Jandarma?ya teslim olduğu öğrenildi.

GÜNCEL 29.08.2017 23:15:46 2243 0
O SÜRÜCÜ TESLİM OLDU

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Büyük Yenice Köyünde plakası ve sürücüsü belirlenemeyen kamyonet sürücüsü korktuğu için kaçtığını ve Jandarma’ya teslim olduğunu söylediği ifade edildi.

İsmi öğrenilemeyen şahsın Jandarma’ya verdiği ilk ifadesinde,  Kızıltepe’nin bir köyünde değirmencilik yaptığını, Büyük Yenice’ye buğday almaya gittiğini aracının köy içerisinde çimlik alanda çamura saplandığını, aniden manevra yapması gerektiğini bu esnada hayatını kaybeden çocuğun aracın arka kısmında olduğunu ve görme imkânının olmadığını söyledi.

Geri manevra yaptığı esnada çocuğa çarptığını sonradan fark ettiğini belirten sürücü köylülerden gelebilecek tepkiden korktuğu için hemen köyden çıkıp yol boyundaki ilk Jandarma karakoluna giderek teslim olduğunu söylediği belirtildi.

İsmi öğrenilemeyen şahsın Kızıltepe’nin bir köyündeki Jandarma Karakolunda gözaltında tutulduğu işlemelerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.