Özdağ: “Zafer Partisi seçimlere Türkiye'nin yüzde 92.4’ünü kapsayan bir alanda giriyor”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Zafer Partisi'nin yerel seçimlere Türkiye'nin yüzde 92.4’ünü kapsayan bir alanda girdiğini belirtti.

GÜNCEL 7.03.2024 18:39:23 60 0
Özdağ: “Zafer Partisi seçimlere Türkiye

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yerel seçimlere değinerek, “Zafer Partisi, 31 Mart Seçimlerine Türkiye'nin yüzde 92.4’ünü kapsayan bir alanda giriyor. Hakkari’de de, Çukurca’da da, Dereli ’de de, Şırnak'ta da ve Türkiye’nin her yerinde adaylarımız demokratik bir çalışma anlayışıyla sahada çalışmalarını sürdürüyorlar. İstanbul’da, Esenyurt ‘ta da Zafer Partisi Yerel Seçimlerde Esenyurt Belediyesini kazanma iddiasıyla sahada. Çünkü Esenyurt Türkiye’nin yaşamış olduğu göç felaketini en ağır yaşayan ilçelerden bir tanesi. Esenyurt 53 ilden daha büyük bir ilçe. Aslında bir il Esenyurt. Bu ilçede yüz binlerce yabancı hayatı her geçen gün daha ağırlaştırıyorlar, zorlaştırıyorlar, yaşanmaz hale getiriyorlar. Zafer Partisi bu konuda tek çözümü olan parti olarak sevgili Esenyurtluların ilçelerini geri alabilmeleri için desteğini istiyor” dedi.

Afgan bir kişinin seçimde aday olmasına tepki gösterdiklerini söyleyen Özdağ, “Biz buna tepki gösterdik çünkü Türk vatandaşlığı almış bu kişi seçim çalışmalarına doğrudan Afganlara çağrıda bulunarak, Türk vatandaşlığı almış Afganlara çağrıda bulunarak başladı. Açık bir şekilde bütün Türkiye'ye de bir mesajı verdi ki, önümüzdeki süreçte benzer oluşumlar eğer Zafer Partisi iktidara gelerek bu sorunu çözmezse benzer oluşumlar, siyasi oluşumları Türkiye yaşayacak. Biz de buna ağır bir tepki verdik. Bu ağır tepki üzerine anlaşılan geri adım atmak zorunda hissetti kendisini. Bir erken uyarı işaretidir bu Türkiye için. Yarın karşımıza Suriyeli adaylar, partiler, başka ülkelerden gelmiş insanların partileri, grupları çıkarsa hiç ama hiç şaşırmayalım” şeklinde yanıtladı.

Hibya Haber Ajansı