PATATES DAĞITIMINA SORUŞTURMA

.

YEREL 18.04.2021 17:03:00 1061 0
PATATES  DAĞITIMINA SORUŞTURMA

Eyyübiye Kaymakamlığı yaptığı basın açıklamasında dağıtım yapan görevli personeller hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Bir anda oluşan kalabalık nedeniyle dağıtımın tam olarak uygulanamadığına ve söz konusu istenmeyen görüntüler oluştuğuna dikkat çekilen açıklamada  “Olay günü vakfımız personelince teslim alınan dört tır malzemenin üçü yine problemsiz bir şekilde dağıtımı gerçekleştirilmiş, kalan son tırdaki malzeme de kapıda teslim dağıtımı yapılmak üzere pikaplara yüklenirken, bir anda oluşan kalabalık nedeniyle dağıtım programı tam olarak uygulanamamış ve söz konusu istenmeyen görüntüler oluşmuştur. “denildi.

Konu ile ilgili görevli personel hakkında gerekli inceleme başlatıldığının aktarıldığı Eyyübiye Kaymakamlığının yazılı açıklamasında gelen yardımların, ihtiyaç sahiplerinin evlerine büyük bir özen ve dikkatle devam edeceğine dikkat çekildi. 

Bu arada  birkaç gün önce de  Şanlıurfa’da Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan'ın bir vatandaşa patates çuvalı verip fotoğraf çektirmesi, dağıtımı şova dönüştürdüğü gerekçesiyle  AK Partililer tarafından da eleştirilmişti.


Anahtar Kelimeler: PATATES DAĞITIMINA SORUŞTURMA