Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

?Bu topraklarda yüzyıllarca sarsılmadan yaşattığımız kardeşlik ruhu, gücümüzün ve huzurumuzun temelidir. Milletçe bayram coşkusunu gönüllerimizde hissederken, diğer yandan yanıbaşımızdaki Rojava?da bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzün ve acılar

YEREL 7.08.2013 12:26:33 1656 0
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun
Bölgemizdeki siyasi çalkantılara rağmen, ülkemizin istikrar ve güvenini muhafaza etmesi, kalkınma, büyüme ve gelişme yolunda emin adımlarla ilerlemesi, toplumsal refahın ve barışın günden güne güçlenmesi, devletle millet arasındaki engellerin teker teker aşılması, milletimizin huzur ve refahı için her alanda gerçekleştirilen adımlar,  bayram coşkumuzu daha da anlamlı hale getirmektedir.
Savaşla ve yoklukla mücadele eden, zulüm gören, başta Rojava ve dünyanın çeşitli ülkelerindeki insanların da en kısa zamanda bu zulümlerden kurtulmalarını ve esenlik bulmalarını ümit ediyoruz. 
Bu duygu ve düşüncelerle Ceylanpınarlılar’ın ve tüm İslam âleminin barış, huzur ve kardeşlik içinde bir bayram geçirmesi temennisiyle Ramazan Bayramı’nızı tebrik ederiz.”
                                                                                            Ceylanpınar Gazetesi