Saadet Partisi`nden Saldırı Açıklaması

Saadet Partisi Birecik ilçe yapılan saldırı ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

SİYASET 28.03.2019 10:22:45 4514 0
Saadet Partisi`nden Saldırı Açıklaması

Şanlıurfa il SKM'si tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Son günlerde partimize yönelik saldırılara bir yenisi daha eklendi. Birkaç gün önce partimizin Birecik seçim bürosu önünde yapılan silahlı saldırı tazeliğini korurken, önceki akşam Birecik büromuza kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tekrar saldırı gerçekleşti. Bu saldırıda camların kırılması ve partimize ait bayrak, afiş gibi araç gereçlerin yağmalanması sonucu Birecik seçim büromuz kullanılamaz hale denizli escort.

İktidar partisinin kullanmakta olduğu çatışma dili taraftarlarını kin ve öfkeye, saldırı ve şiddete sevk etmektedir. Gerek cumhurbaşkanımızın gerekse de içişleri bakanımızın muhalefeti topyekün terörize etmesi ülke genelinde bir gerginlik oluşturmakta, bu gergin ortam ise bazı provakatif eylemleri beraberinde getirmektedir.

Bizler Saadet Partisi olarak yeryüzünde yaşayan tüm insanların barış, huzur ve güven içerisinde yaşamasını temin etmek amacıyla gece gündüz demeden canla başla çalışmaktayız. Tarihin hiçbir döneminde şartlara teslim olmadığımız gibi bugün de baskılara, tehditlere ve saldırılara boyun eğecek değiliz.

Birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek adına Türkiye’de mevcut bütün partilerin mensuplarını söylemlerini yumuşatmaya, kendisi gibi düşünmeyenlere karşı saygılı olmaya; başta Birecik olmak üzere tüm halkımızı da itidale, sağduyuya ve aklı selimle hareket etmeye davet ediyoruz.

Yapılan bu saldırıları şiddetle kınıyor, kullanılan öfke dilini, çatışma üslubunu milletimizin takdirlerine bırakıyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Saadet Partisi Şanlıurfa il SKM başkanı Av. Kasım Karadaş"