Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Güler, Gazetemizi Ziyaret Etti

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler, Şanlıurfa.com yöneticileri, Kanal 7 Şanlıurfa Temsilcisi Muhammet Taşçılar ve beraberindeki heyet, gazetemizi ziyaret ettiler.

YEREL 21.08.2013 10:44:52 2588 0
Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Güler, Gazetemizi Ziyaret Etti
Şanlıurfa’dan gelen gazeteciler, öncelikle İlçe Kaymakamı Musa Sarı’yı ziyaret ettiler. Kaymakam Sarı’nın yoğun iş temposundan dolayı, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Sait Oran ile görüştükten sonra, Ceylanpınar Gazetesi Tesislerine geçtiler.

8. yılını geride bırakan Ceylanpınar Gazetesi’ne yayın hayatında başarılar dileyen Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler: “Yıllardır yayın hayatını başarılı bir şekilde devam ettirmiş bir gazeteyi bugünlere buca escort getiren Musa Kılınç’a ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum. Yayın hayatına ilkeli ve seviyeli bir şekilde devam ediyorlar. Yayın hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.  

Sohpet havasında geçen ziyaretin gündem konusu Suriye oldu. Suriye’de yaşanılan iç savaşın ve bu savaşın sonucunda Ceylanpınar’da yaşanılan olumsuzluklarına değinilen sohbetin ardından, heyet Ceylanpınar’da ayrıldı.