ŞANLIURFA VALİSİ ABDULLAH ERİN’İN GECE YARILARINA KADAR KARLA MÜCADELESİ TAKDİR TOPLADI

.

YEREL 24.01.2022 09:22:00 659 0
ŞANLIURFA VALİSİ ABDULLAH ERİN’İN GECE YARILARINA KADAR KARLA MÜCADELESİ TAKDİR TOPLADI

Şanlıurfa’yı etkisi altına alan kar yağışı, tipi ve fırtına sonrası kapanan D360 karayolu ile Siverek Karacadağ mevkiindeki mahsur kalan araçlar için Vali Abdullah Erin sahaya indi. Mahsur kalan çok sayıdaki aracın tahliyesini sağladı.

Şanlıurfa’yı etkisi altına alan kar yağışı, tipi ve fırtına sonrası kapanan D360 karayolu ile Siverek Karacadağ mevkiindeki mahsur kalan araçlar için Vali Abdullah Erin sahaya indi. Gecesini gündüzüne katan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, olay yerinde vatandaşların kurtarılması için ve kapanan yolun açılması çalışmalarına bizzat katıldı.
MAHSUR KALANLARI SİVEREK MERKEZDE HAZIRLADIĞIMIZ MİSAFİRHANE VE YURTLARIMIZDA BARINDIRIYORUZ
Yolun araç trafiğine kısmen açılmasını sağlayan ve vatandaşların kurtarılmasında büyük bir emek sarf eden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin gece saat 02.50'de kapanan ve mahsur kalan vatandaşların bulunduğu Siverek Diyarbakır yolunda yaptığı açıklamada “Şanlıurfa-Siverek-Diyarbakır yolunda ekiplerimizin yürüttüğü çalışmaları an be an takip ediyoruz. Olumsuz hava koşulları sebebiyle Şanlıurfa-Siverek-Diyarbakır yolunda mahsur kalan az sayıdaki araç da tahliye ediliyor. 1️⃣1️⃣2️⃣ Çağrı Merkezini aramaları halinde arzu eden vatandaşlarımızı Siverek merkezde kendileri için hazırladığımız misafirhane ve yurtlarımızda barındırıyoruz.  Karacadağ mevkii 30. km de mahsur kalan  vatandaşlarımızdan sonuncusunun da aracı ile birlikte saat 02:50 itibari ile güvenli bir şekilde sevkleri sağlanmıştır. Özverili çalışmalarından dolayı  görev alan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

“HİÇ BİR YERDE URFA'NIN ŞANSI YOK AMA SİZDEN YANA ÇOK ŞANSLIYIZ “

Kar ve fırtınaya aldırış etmeden D360 karayolundan ayrılmayan Vali Abdullah Erin’in öz verili çalışması vatandaşların, Sivil Toplum Kuruluşu başkanlarının taktirini topladı. Serdar Dizlek, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin için “Hiç bir yerde Urfa'nın şansı yok ama sizden yana çok şanslıyız” ifadelerini kullandı.

“GECENİZ GÜNDÜZÜNÜZ BİRBİRİNE KARIŞTI”

Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz da”Sayın Valim, bu ne güzel bir davranış Bir sivil toplum kuruluşu başkanı olarak, sizleri tebrik ediyorum. Halkına sahip çıkan bir devleti, hükümeti görmek, biz Şanlıurfa halkını ziyadesiyle mutlu ediyor. Geceniz gündüzünüz birbirine karıştı, Allah emeklerinizi zayi etmesin inşallah. Allah güç ve kuvvet versin inşallah. Allah’a emanet. Saygılarımla” dedi.

HER İLE SİZİN GİBİ BİR VALİ LAZIM

Şanlıurfa Siverekli olan ve sosyal medyayı etkin kullanan Bodur Adalet de, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin İçin “Harikasınız” derken Halil Kaya “Teşekkürler değerli Valim… Rabbim kaza bela göstermesin.  Şehr-ül Emin.” ifadelerini kullandı. 
Viranşehirli Murat Sever ise “Her ile sizin gibi bir vali lazım saygıdeğer valim” yorumunu yaptı.