Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Jandarma kuvvetlerinin 184. Kuruluş yıl dönümü nedeni ile tebrik mesajı yayımladı.

i

GÜNCEL 14.06.2023 12:32:00 1218 0
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Jandarma kuvvetlerinin 184. Kuruluş yıl dönümü nedeni ile  tebrik mesajı yayımladı.

Şanlı Jandarma kuvvetlerinin 184. Kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Jandarma kuvvetlerinin 184. Kuruluş yıl dönümü nedeni ile de Şanlıurfa Valisi  Salih Ayhan ve Şanlıurfa Büyükşehir  Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tebrik mesajı yayımladı.

JANDARMA KUVVETLERİMİZİN 184. KURULUŞ YILINI KUTLUYORUM

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, şehit düşen askerlerimizi rahmet, gazilerimizi ise şükran ile anıyorum diyerek;

“Gece-gündüz demeden, ülkemizin dört bir yanında vatandaşlarımızın refahı ve güveni için çalışan şanlı Jandarma kuvvetlerimizin 184. kuruluş yılını kutluyorum. Bu şerefli vazifede şehit düşen askerlerimizi rahmet, gazilerimizi ise şükran ile anıyorum.” İfadelerine  yer verdi.

“ŞÜKRAN İLE ANIYORUM”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’de;  

“Gece gündüz demeden ülkemiz için çalışan Şanlı Jandarma Kuvvetlerimizin 184. yılını kutluyor; bu şerefli vazifede şehit düşen askerlerimizi rahmet, gazilerimizi ise şükran ile anıyorum.” İfadelerine yer verdi.