ŞANLIURFA YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NÜN İLK MESAJI

İl Milli Eğitim Müdürü mesajında : Prof. Dr. Mahmut ÖZER'e şükranlarımı arz ediyorum' dedi.

EĞİTİM 3.09.2021 10:15:00 2338 0
ŞANLIURFA YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ

 Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü'ne  geçtiğimiz günlerde  atanan Fevzi KURT göreve başladıktan sonra ilk mesajını paylaştı.
''31 Ağustos 2021 tarihi itibariyle Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım.  
Kurtuluş Savaşı sırasında kenti işgal etmek isteyen düşmana karşı halkıyla topyekun direniş göstererek 11 Nisan 1920'de kurtuluşu ilan eden ve TBMM tarafından "Şanlı" unvanı verilen bu güzide şehrin eğitimine, bugünün küçükleri yarının büyükleri olacak çocuklarımızı bugüne ve geleceğe hazırlamak adına bizleri bu göreve layık gören Sayın Bakanımız Prof. Dr. Mahmut ÖZER'e şükranlarımı arz ediyorum.  
Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, tarihi dokusu, doğal güzellikleri, bilim, ticaret, turizm ve mutfağı  ile peygamberler şehri olarak tanımlanmış Şanlıurfa'da eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin, bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. 
Millî Eğitim Bakanlığımızın eğitim-öğretimdeki atılım ve şahlanış stratejisinin yol haritasını oluşturan 2023 Eğitim Vizyonu perspektifiyle, ülkemizin bugünü ve geleceği için eğitim ve öğretim faaliyetlerimizi kararlı bir şekilde sürdürerek, yarınlarımızın teminatı öğrencilerimizi temel kanunumuzda yer alan tüm amaçlarla birlikte milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren bireyler olarak yetiştirmeye çalışmak temel sorumluluğumuz olacaktır.
Bizlerden önce bu şehre ve bu şehrin aziz insanlarına, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet eden kıymetli yönetici ve eğitim çalışanlarına teşekkür ediyorum.  
İş ve gönül birliği içerisinde ilimizi her alanda başarıya taşıma, eğitimin niteliğini artırma amacında olup, paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek gayesinde, ekip ruhuyla çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum.  
Bu duygu ve düşüncelerle almış olduğumuz görevin hayırlı ve başarılı çalışmalara vesile olmasını temenni ediyor  tüm yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerimize saygı ve selamlarımı sunuyorum.''