Şanlıurfa`da Bakan Çelik ve Ak Partililerden Kutlama

Şanlıurfa`da Bakan Çelik ve Ak Partililerden kutlamaANAYASA değişikliği için yapılan halk oylamasında, resmi olmayan sonuçlara göre `evet` oyu çıktığının açıklanması üzerine Şanlıurfa`da, Ak Partililer tarafından kutlama yapıldı.

GÜNCEL 17.04.2017 14:14:29 1317 0
Şanlıurfa`da Bakan Çelik ve Ak Partililerden Kutlama

Anayasa değişikliğine ilişkin oylamanın tamamlanmasının ardından akşam saatlerinde  Ak Parti il binası önünde kutlama yapıldı. Bina önünde sevinç gösterisi yapanlara hitap eden Bakan  Faruk Çelik,  Şanlıurfa'da yüzde 71 oranında 'evet' çıktığını belirterek teşekkür etti.  Bakan Çelik, şunları söyledi: 
Şanlıurfa yüzde 71'lik destek oranıyla kampanya döneminde ifade ettiğim gibi  Türkiye'ye ışık saçmıştır. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2 milyon Şanlıurfalı başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah ülkemizin birliği, dirliği ve gelişmesi konusunda bugüne buca escort birlik ve beraberlik içerisinde gösterdiğimiz çalışmaları bundan sonra daha da hızlandırarak, daha da artırarak  Şanlıurfa'nın daha da gelişen ve kalkınan bir il olması konusunda elimizden ne geliyorsa dün esirgemedik, bu gün esirgemiyoruz ve gelecekte de esirgemeyeceğiz."
Bakan Çelik konuşmasının ardından parti binasından ayrılarak havayoluyla  Ankara'ya gitti.