Şanlıurfa`da vahşet iddia: Kızını ve karısını vurdu!

Halfeti`de meydana gelen olayda, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Cebrail Ertürk`ün, kızı ile karısını öldürdüğü iddia edildi.

YEREL 8.08.2019 10:15:38 1163 0
Şanlıurfa`da vahşet iddia: Kızını ve karısını vurdu!

Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesine meydana gelen olayda, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 43 yaşındaki Cebrail Ertürk'ün, 40 yaşındaki eşi Filiz Ertürk ile kızı Ruken Ertürk'ü öldürdüğü öne sürüldü.

Halfeti İlçesine bağlı Hilalli Mahallesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre psikolojik sorunları olduğu öne sürülen baba Cebrail Ertürk ile eşi Filiz Ertürk arasında tartışma çıktı. Tartışmaya, çiftin 17 yaşındaki kızı Ruken Ertürk de dahil olurken, tartışmanın büyümesiyle Cebrail Ertürk, eşi ve kışına tüfekle ateş etti.

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı ile bölgeye ulaşan jandarma ve sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Ruken Ertürk, kafası parçalanmış halde tuvallette bulunurken, yapılan inceleme sonucunda anne Filiz Ertürk ile kızı Ruken Ertürk'ün öldüğü tespit edildi. 

Yine olay sırasında evde olan Mizgin Ertürk (8), engelli Mehmet Ertürk (15), engelli Elif Ertürk (20), Emine Ertürk (6) sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olay sonrasında jandarma ekipleri, baba Cebrail Ertürk'ü gözaltına aldı.

BİHA