ŞANLIURFA’DA 2 POLİSİ ŞEHİT EDEN KATİL ZANLISI ÖLÜ OLARAK ELE GEÇİRİLDİ

.

YAŞAM 10.03.2022 16:51:00 1253 0
ŞANLIURFA’DA 2 POLİSİ ŞEHİT EDEN KATİL ZANLISI ÖLÜ OLARAK ELE GEÇİRİLDİ

Şanlıurfa'da silahlı çatışma sonucu şehit olan polis memuru Cemal Bozkurt ve Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici'nin katil zanlısı olarak aranan Mehmet. A. Şanlıurfa'da düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildi.

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Mevlana Caddesi Ortadoğu Sağlık Merkezi kavşağında meydana gelen olayda, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, takip ettikleri şüphelilerin içinde bulunduğu otomobili durdurmak istedi. Otomobilde bulunan 2 şüpheli, polislere ateş açtı. Açılan ateş sonucu polis memurları Cemal Bozkurt (32) ile Abdullah Yasir Binici (30) yaralandı.

2 POLİS ŞEHİT DÜŞTÜ

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan polis memuru Cemal Bozkurt ve komiser yardımcısı Abdullah Yasir Binici doktorların tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile polis memuru Cemal Bozkurt'u şehit eden Mehmet A. (42), ölü ele geçirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından "İki Kahraman Polisimize alçakça silah sıkan hain, Şanlıurfa Emniyetimizin operasyonu ile ölü ele geçirildi. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı" dedi.