ŞANLIURFA'DA ARAZİ KATLİAMI !

Şanlıurfa'da akraba iki aile arasında çıkan ve 5 kişinin hayatını kaybettiği kavga ve sonrasında yaşananlar kameralara yansıdı.

YEREL 27.12.2020 12:16:00 1357 0
ŞANLIURFA

Alınan bilgiye göre, olay, Şanlıurfa-Adıyaman karayolunun 18’inci kilometresinde yer alan kırsal Remzi Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, aralarında arazi anlaşmazlığı sonucu husumet bulunan Avcı ve Polat aileleri arazi meselesini görüşmek üzere Remzi Mahallesinde toplandı. Burada bir süre görüşen taraflar arasındaki anlaşmazlık büyüyerek tabanca ve uzun namlulu tüfeklerin kullanıldığı silahlı kavgaya dönüştü. Karayolu üzerine taşınan silahlı kavgada Mehmet Emin Avcı, İbrahim Polat, Ömer Avcı, Mustafa Avcı ve Elif Avcı hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı.

Saniye saniye kameralara yansıdı

Karayolu üzerinde yaşanan silahlı kavga, yoldan geçenler tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Bir sürücünün görüntüleri çekerken çatışma olduğunu ve silah seslerinin geldiğini söylediği görüldü. Görüntülerin devamında ise yerde yatan ölü ve yaralılar olduğu gözlenirken bir şahsın yerde yatan yaralıya silahla tekrar ateş ettiği gözlendi. 

HABER MERKEZİ

 


Anahtar Kelimeler: ŞANLIURFA' ARAZİ KATLİAMI !