ŞANLIURFASPOR BAŞKANINDAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

Şanlıurfaspor Başkanı Nihat Çakır, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

SPOR 15.05.2020 11:17:00 2139 0
ŞANLIURFASPOR BAŞKANINDAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

Çakır, gündeme ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, son gelişen güncel olaylar, TFF’nin aldığı kararlar ve futbolculardaki vaka tespitlerine yönelik açıklamalarda bulundu. 
Çakır, şunları kaydetti:”En başta şunu söyleyeyim eğer söz konusu insan hayatı ise en doğru karar. Fransa’nın aldığı karar, bu yıl ligler oynanmamış sayılacak kararı. Kıymetli başkanlarım Doğu ve Güneydoğu’da hatta iç Anadolu’da anlık test imkânlarının yapılması maalesef yok, testler büyük illere gönderiliyor sonuçları 3-4 günde geliyor, TFF diyor ki, futbolculara haftada 3 kez test yapılacak.

RİSK DEVAM EDİYOR
Maça çıkmazdan benim sonucum gelmemiş hayati riskim var ben oynamıyorum diyebilirmiyim, sen de 3 gün evvel yap dediklerinde o üç gün içinde mikrop bir futbolcuya bulaşmışsa ve onlarca yüzlerce futbolcuya hatta onların ev halkına çevresine yaymasının izahını aklı başında birilerinin yapması lazım.
Sonuç olarak sevgili başkanlarım söz konusu insan hayatı, hadi süper ve TFF 1.ligi takımların ve orda futbolcuların, sayısal azlığı, daha elit ve hijyen bir ortamda bulunmaları buna artı olarak, yayıncı kuruluştan alınacak, para, iddia vs. sebeplerden dolayı bir nebzede olsa oynatılmak istenmesini, bir şekilde anlamaya çalışırım; ama