Şanlıurfaspor?da İmzalar Atıldı

Şanlıurfaspor, Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

SPOR 27.11.2015 10:18:28 1537 0
Şanlıurfaspor?da İmzalar Atıldı
Hüseyin Dağ’dan boşalan Teknik Direktörlük için Tugay Kerimoğlu ile anlaşan Şanlıurfaspor, resmi imzaları karşılıklı olarak attı.
Kulüp Başkanı Fethi Şimşek’in katıldığı imza töreninde sarı yeşilli kulübün başına getirilen Tugay Kerimoğlu’nun heyecanlı ve mutlu olduğu gözlerden kaçmadı.
İmza töreninde Şanlıurfaspor için en iyi ve kariyerli hoca ile anlaştıklarına vurgu yapan Kulüp Başkanı Şimşek, “Takımı başarıya götürecek hoca ile anlaştık. Kendisine güveniyoruz. Futbol hayatı başarılarla dolu, Teknik adam olarak yine çok ciddi takımlarda görev yapmış biri. İnşallah el birliği ile istediğimiz hedefe ulaşacağız” dedi.
Şanlıurfaspor’un yeni teknik patronu Tugay Kerimoğlu ise Şanlıurfaspor’un potansiyeli yüksek büyük bir camia olduğunu belirtierek "Buraya denizli escortğim için çok mutluyum. Şimdi heyecanla yapacağımız işlere yoğunlaşacağız. Tek amacımız başarıdır. Şanlıurfaspor camiasının beklentilerini biliyorum. Hedefi olan bir takımda çalışmak benimde her zaman isteğimdir. İnşallah her iki taraf içinde hayırlı olur" dedi.