Şanlıurfaspor’un Yeni Teknik Direktörü Levent Devrim Oldu

.

YEREL 23.12.2022 18:00:00 611 0
Şanlıurfaspor’un Yeni Teknik Direktörü Levent Devrim Oldu

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfaspor- Afyonspor karşılaşmasının ardından Teknik Direktör Kemal Kılıç ile sürpriz bir şekilde yollar ayrıldı. Bu ayrılığın ardından Şanlıurfaspor yönetimi yeni Teknik Direktör arayışlarına geçti.

Birçok teknik adamla görüşen Şanlıurfaspor’un başına gelecek isim belli oldu.  Sarı yeşilli ekip Manisa FK'dan ayrılan teknik direktör Levent Devrim ile anlaşma sağladı. Devrim, sene sonuna kadar Şanlıurfaspor'un başında yer alacak.

 

Levent Devrim kimdir?

Levent Devrim 26 Ağustos 1969, Hatay doğumlu Türk futbolcu ve futbol antrenörü. Futbola Konyaspor'da başlamış ve Çanakkale Dardanelspor'da futbol hayatını sonlandırmıştır.2009 yılında İzmirspor'u çalıştırırken Kayseri Erciyesspor'a gelmiş ve takım ikinci devre de 28 puan toplayarak ligde kalmıştır. Manisa FK'da teknik direktörlük ve sportif direktörlük olarak görev üstlenen Levent Devrim, takımın başına geçtikten sonra sürpriz karar alarak Manisa FK ile yollarını ayırmıştı. Devrim, Pendikspor'da ise 7 karşılaşmada takımın başına yer almıştı.