Saraççeşme mahallesi yolları köstebek yuvasına dönmüş durumda

Şanlıurfa`nın büyük şehir olmasıyla birlikte ilçe ve köylere hizmet götürme hızlandı. Ceylanpınar?a bağlı saraç çeşme mahallesi bu hizmetlerden yeterli kadar faydalanamıyor.

GÜNCEL 26.07.2017 16:37:12 1972 0
Saraççeşme mahallesi yolları köstebek yuvasına dönmüş durumda

Ceylanpınar da birçok mahalleye yapılan hizmetler saraççeşme mahallesine yeterli oranda yapılmamaktadır.

Mahalle sakinleri bu durumdan rahatsız.

Seçim döneminde kendilerine verilen yol stabilize çalışması ve altyapı çalışmasının aradan geçen zamana rağmen yeteri oranda yapılmaması, yapılan yolların ise köstebek yuvasına dönmüş olması  vatandaşı zor durumda bırakıyor.

  Özelikle Mahallenin girişinde yapılan 500 metrelik asfalt  yol çalışması şuan geçilemeyecek durumda. Bozulan yollara dolgu yapılmadığından vatandaşı zor durumda bırakmıştır. Nüfusunun 3 bin olduğu mahallede en kısa zaman da çözüm beklemektedir.

Özelikle alt yapının yapılmadığından dolayı mahalle için de geçen kanallarda kötü kokulu sular geçmekte. Vatandaş kötü kokular ve sivrisineklerden rahatsız. Özelikle Hepatit B hastalığına sebep olduğu belirten mahalle sakinleri birçok kişinin bu hastalığa yakalandığını belirti. Yetkililerden en kısa zamanda çözüm bekleyen mahalle sakinleri, Bu durumdan kurtulmak istiyor.

 

HABER: Musa KILINÇ