Şimşek: “Türkiye Yüzyılı; üretim, yatırım, istihdam ve ihracat hamleleriyle şekillenecek”

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Yüyılı’nın yerelden başlayan üretim, yatırım, istihdam ve ihracat hamleleriyle şekilleneceğini ve yerelden dinamiklerin gücüyle yükselmeye devam edeceğini söyledi.

GÜNCEL 7.02.2024 11:10:02 63 0
Şimşek: “Türkiye Yüzyılı; üretim, yatırım, istihdam ve ihracat hamleleriyle şekillenecek”

Bakan Şimşek, Manisa’da temaslarda bulunduklarını belirterek, Valilikteki koordinasyon toplantımızda, ihtiyaç ve talepleri değerlendirdik. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ilçe belediye başkan adaylarımızla buluşarak, Manisa'nın potansiyelini artıracak yenilikçi projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunduk.” dedi.

Türkiye Yüyılı’nın yerelden başlayan üretim, yatırım, istihdam ve ihracat hamleleriyle şekilleneceğini ve yerelden dinamiklerin gücüyle yükselmeye devam edeceğini vurgulayan Bakan Şimşek, açıklamasına şöyle devam etti:

“Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) sanayicilerimizle birlikte reel sektörün nabzını tuttuk, ilin sanayisini ileriye taşıyacak önerileri değerlendirdik. İş dünyasıyla gerçekleştirdiğimiz buluşmada, yerel kalkınma politikalarımızın yanı sıra küresel ekonomideki son dönem gelişmeleri ve Orta Vadeli Program (OVP) vizyonumuzu paylaştık.”

Hibya Haber Ajansı