ŞİMŞEK;?MECLİSTE ENGELLİLERİN SESİ OLMAYA ADAYIM?

AK Parti`de, 24 Haziran 2018`de gerçekleştirilecek milletvekili genel seçimi için binlerce kişi milletvekili aday adaylığı müracaatında bulundu.

GÜNCEL 3.05.2018 20:18:50 2980 0
ŞİMŞEK;?MECLİSTE ENGELLİLERİN SESİ OLMAYA ADAYIM?
AK Parti'de, 24 Haziran 2018'de gerçekleştirilecek milletvekili genel seçimi için binlerce kişi milletvekili aday adaylığı müracaatında bulundu. 2 Mayıs'a buca escort başvuruların devam edeceği partiye yaklaşık 180 isim Şanlıurfa'dan adayı adayı oldu.
Ceylanpınar’ın tanınmış simalarından ve köklü ailesine mensup Abdulillah Şimşek’te hem bir Ceylanpınar’lı hem de ortopedik engelli olarak Ak Parti’den İstanbul 2.Bölge Aday adayı olmak için müracaat edenlerden biri.
Ceylanpınar’da Şimşek Kırtasiye denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Abdulillah Şimşek, seçilmesi durumunda Ceylanpınar’lı ortopedik engelli bir birey olarak engellilerin sesi olmak adına ciddi çalışmalara imza atacağının altını çiziyor.
Ceylanpınar’daki iş yerinden emekli olduktan sonra İstanbul’un Eyüp semtine yerleşen Abdulillah Şimşek’in ailesi siyasetin içinden gelen bir aile.
Babası ve dedesinin Dönemin Milli Selamet Partisi döneminde bölgenin teşkilatlarının kuruluşuna ön ayak olduğunu söyleyen Şimşek, dedesi Hacı Yusuf Ağar’ın MSP Ceylanpınar İlçe Başkanlığı yapmasının yanı sıra Refah-Yol döneminde ailece teşkilatta bulunduklarını ve mevcut Ak Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek ile de amcaoğlu olduklarını belirtti.
Uzun yıllar gazetelerin Başbayiliği, Vakit Gazetesi Ceylanpınar temsilciliği yapan Abdullillah Şimşek, ortopedik engelli bir birey olarak TBMM’yi Türkiye’deki ve dünyadaki sesi olmak adına gönül verdikleri Ak içerisinde bir cenk olacağına olan inançla başvuru yapmayı uygun bulduğunu ifade etti.
Ak Parti’den İstanbul 2.Bölge Aday adayı olduğunu ancak uygun görülmesi durumunda İstanbul dışında Şanlıurfa’dan aday olmak istediğini de vurgulayan Abdullilah Şimşek, Ceylanpınar’ın Mecliste sesi olmak adına mevcut sorunların çözümüne dair ciddi katkılar sunacağına inandığını söyledi.
İl merkezine 150 Km uzaklıkta, sınırın sıfır noktasında, Suriye’li nüfusuyla rakamın neredeyse 200 Bini bulduğu kozmopolit yapıya sahip Ceylanpınar’ın çözüme kavuşmayı bekleyen sorunları olduğunu ifade eden Şimşek, ilçe adına TBMM’de bir ismin olmasının çok önemli olduğunu söyledi.
Abdullillah Şimşek, Ak Parti davasına olan inancı ile geçmişten bugüne siyasi mücadele içerisinde birçok hizmet verdiğini ve vermeye devam edeceğini dile getirdi.
ABDULLİLAH ŞİMŞEK KİMDİR…
1967 doğumlu olan Abdullilah Şimşek aseln Mardinli olup doğma büyüme Ceylanpınar’lıdır.
Evli ve 2 çocuk babası olan Şimşek ilk ve orta eğitimini Ceylanpınar’da, lise eğitimin Şanlıurfa’da tamamladı.
1985 yılında Ticarete atılan Abdullilah Şimşek bu tarihte Şimşek Kitapevini kurdu.
Gazetelerin Başbayiliği, Vakit Gazetesi Ceylanpınar Temsilciliği, 1994-1996 MÜSİAT Ceylanpınar Kurucu ve yöneticiliği yapan Şimşek ortopedik engelli.
İş yerinde emekli olduktan sonra İstanbul’a yerleşen Abdullilah Şimşek hala İstanbul Eyüp’te ikamet ediyor.

Seslendirme

Santral Seslendirme

İstanbul Santral Seslendirme