??Sınır Dışındaki Eşkıya, Ceylanpınar Sınırından Gelemiyorsa? ??

TSK`nın gücüne ve IŞİD tehdidine dikkat çeken Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz "Sınır dışındaki eşkıya Ceylanpınar sınırından gelemiyorsa, herhalde bunun kağıt üzerindeki çizgiler durdurmuyor. TSK bizi koruduğu için IŞİD buraya gelemiyor " dedi.

GÜNCEL 14.11.2014 09:16:11 2872 0
??Sınır Dışındaki Eşkıya, Ceylanpınar Sınırından Gelemiyorsa? ??
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Milli Savunma Bakanlığı'nın bütçesi görüşmelerinde söz alan CHP Milletvekili Aydın Ayaydın'nın bedelli askerlik ile ilgili beklentilere ilişkin, "Bedelli çıkacaksa bunu bilelim. Çıkmayacaksa yine bunu bilelim. Bedelli var mı yok mu? Evet mi hayır mı?" diye Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'a soru yöneltti. CHP'li Ayaydın'ın sorusu üzerine Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Genelkurmay'dan görüşleri aldık, son kararı Başbakan verecek. Bedelli taleplerini ve Türkiye'nin çevresindeki ateş çemberini de dikkate alarak, Genelkurmay başkanlığımız da görüşlerini söylüyor. Başbakanımız karar verecek" dedi.

TSK'nın gücüne ve IŞİD tehdidine dikkat çeken Bakan Yılmaz, "Sınır dışındaki eşkıya Ceylanpınar sınırından gelemiyorsa, herhalde bunun kağıt üzerindeki çizgiler durdurmuyor. Eşkıyayı kağıt üzerindeki sınırlar durdurmaz,  Türkiye'nin gücü durdurur. TSK tarihinde olmadığı buca escort güçlüdür. Hepimizin ordusudur. Bu güvenle hepimiz de çok rahat konuşuyoruz. Hatta bazı arkadaşlarımız silahlı kuvvetleri mensuplarına taş da atabiliyor. TSK bizi koruduğu için IŞİD buraya gelemiyor. Yerimizden yurdumuzdan edilmedik" açıklamasını yaptı.