Siyasilerden Miraç Kandili mesajı

Siyasiler, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

GÜNCEL 6.02.2024 14:26:12 65 0
Siyasilerden Miraç Kandili mesajı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yayımladığı mesajda, ‘’Rabb’im, içerisinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda ve Miraç Gecesi’nde ettiğimiz duaları kabul eylesin. Milletimizin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili mübarek olsun.’’ ifadesini kullandı.

Miraç Kandili’ni kutlayan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ‘’Yine bir “Hüzün yılı” gibi geçen 2023’ün 6 Şubat’ında yüreğimizi yakan depremlerde hayatını kaybedenleri rahmetle anıyorum. Miraç Kandili vesilesiyle tüm insanlığa huzur ve mutluluk diliyorum.’’ ifadelerine yer verdi.

Milletin ve İslam aleminin Miraç Kandili’ni tebrik eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da mesajında, ‘’Bu gecenin tüm insanlığa, bölgemize, komşularımıza barış, huzur ve bereket getirmesini dilerim." dedi.

Miraç Kandili'nde, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşların bir kere daha rahmetle anan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, ‘’Bugün edilen duaların kabul olmasını, huzura, esenliğe ve berekete vesile olmasını diliyorum.’’ ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: siyasilerden miraç kandili mesajı