SON DAKİKA Ceylanpınar ve 6 İlçe`nin Kongre Tarihi

AK Parti, Şanlıurfa`da Ceylanpınar, Hilvan Viranşehir,Suruç, Eyyübiye, Birecik ve Halfeti`nin kongre tarihini belirledi.

GÜNCEL 5.12.2017 20:30:19 2667 0
SON DAKİKA Ceylanpınar ve 6 İlçe`nin Kongre Tarihi
AK Parti, Hivan,Halfeti,Suruç,Ceylanpınar,Viranşehir,Birecik'te ilçe başkanlarının istifasını almış ve yerine yeni ilçe başkanları atamıştı. Ancak yaklaşık 3 aydır İlçe başkanlarını değiştirmiş olmasına rağmen ilçe kongrelerini yapmamıştı.
Bu yüzden de Halfeti hariç Hilvan, Viranşehir,Ceylanpınar,Birecik ve Suruç ilçelerinde istifaları alınan ilçe başkanlarının yerine atanan yeni ilçe başkanları kongreler yapılmadığı için başkanlık koltuğuna oturamıyordu. Halfeti'de ise AK Parti İlçe Başkanlığına atandığı günden itibaren arı gibi çalışan Avukat Canan Onur Seyyar, parisine CHP'den katılımlar bile sağlamıştı. Bugün AK Partinin meclisteki grup toplantısına da katılan AK Parti Halfeti İlçe Başkanı Avukat Canan Onur Seyyar, Halfeti'nin kongre tarihinin 30 Aralık olduğunu açıkladı.
İŞTE URFA'DAKİ 7 İLÇE'NİN KONGRE TARİHLERİ
Bu arada Halfeti, Hilvan, Viranşehir,Ceylanpınar ve Suruç ilçelerinde AK Parti'nin ne zaman kongreye gideceğini AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül sırasıyla duyurdu.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kongre tarihi belli olan ilçeleri ve kongre tarihini şöyle sıraladı;  Ak Parti Hilvan ilçe Başkanlığı kongresinin 31.12.2017 tarihinde, AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanlığı kongresi 30.12.2017 tarihinde, AK Parti Ceylanpınar ilçe kongresi 24.12.2017 de, Birecik 23.12.2017 tarihinde, Suruç'un kongresinin ise 23.12.2017 tarihinde yapılacak.