Söylemez: Ceylanpınar Halkı Baskıdan Bıkmış Durumda

Saadet Partisi Şanlıurfa 3.sıra Milletvekili Adayı Rıdvan Söylemez, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesi iktidarı eleştirdi ve iddialı açıklamalar yaptı.

SİYASET 23.06.2018 10:38:12 1525 0
Söylemez: Ceylanpınar Halkı Baskıdan Bıkmış Durumda

Saadet Partisi Şanlıurfa Milletvekili adayı Rıdvan Söylemez “Ceylanpınar halkı baskıdan, ötekileştirilmekten, ekmekleriyle oynanmaktan ve insanları açlıkla terbiye eden bir zihniyetten bıkmış durumda. Halktan aldıkları yetkiyle halka baskı uyguluyorlar. Bir yerde haksızlık varsa, korku varsa, orada demokrasi yoktur” ifadelerini kullandı.
 

Türkiye siyasetinin son yıllarda kamplaşma ve kutuplaşma üzerinden yürütülmeye çalışıldığını ifade eden Söylemez “Bu durum bizleri son derece rahatsız ediyor. Biz siyasi yöntem ve üslup olarak buna son derece karşıyız. İnşallah Milli Görüş, Saadet Partisi iktidarında sorunlar en asgari düzeye düşürülecek ve halkını dinleyen, halkı ile iç içe olan bir siyasi anlayışı ile ilçenin şahlanışını gerçekleştireceğiz ve gerçek anlamda ilçemizi Türkiye sathında örnek bir ilçe haline getireceğiz”dedi.
 

24 Haziran seçimlerinde meclise gireceklerini ifade eden Söylemez “Vatandaşlarımızı ziyaret ettiğimizde milletimizin dört gözle Saadet Partisi’ni beklediğini görüyoruz. Bugün Ceylanpınarımızın ve Türkiye’nin durumunu bizzat görüyoruz, yaşıyoruz. Ekonomi çöküntüde, Tarım ve Hayvancılık bitmiş çiftçimiz, besicimiz iflasın eşiğine gelmiştir. Saadet iktidarında çiftçimizin, besicimizin yüzü gülecek. Çiftçimize, esnafımıza makul desteklerde bulunacağız. Saadet iktidarında vatandaşlarımız yarınlarından emin denizli escortlar” ifadelerini kullandı.