SOYLU CEYLANPINAR’DA SAĞLIK KABİNİNİN AÇILIŞINI YAPTI

.

YEREL 2.12.2021 09:11:00 961 0
SOYLU CEYLANPINAR’DA SAĞLIK KABİNİNİN AÇILIŞINI YAPTI

Ceylanpınar ilçesinde ilk defa sağlık alanında özel hizmet verecek olan Sağlık Kabini açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Özel Ceylanpınar Sağlık Kabinin açışını ise Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu yaptı.

İşletmeciliğini sağlıkçı Dilek Bayol ve Ceylanpınar Belediyesi Meclis Üyesi Erhan Bayol’un yaptığı Özel Ceylanpınar Sağlık Kabini’nin açılışına Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Ak Parti ilçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin, Belediye Başkan Yardımcıları Übeyt Kurt ve Ahmet Ergin, Meclis Üyeleri Ümit Bilgin, Abdulkadir Akgeyik, İsak Uğur, Hüseyin Ekim, Cuma Barutçu, Aziz Caymaz, Yusuf Geçen, Eyüp Şengül, Cuma Budak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan duanın ardından açılış kurdelesi kesilerek açılışı gerçekleştirilen Özel Ceylanpınar Sağlık Kabini’nin açılışında konuşan Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, “İnsan için en önemli olan sağlık hizmetlerinin verileceği Özel Ceylanpınar Sağlık Kabini’nin işletmecisi değerli sağlıkçılarına ve Encümenimiz Erhan Beye ve tüm Ceylanpınar halkına hayırlı olmasını temenni ediyor, bu güzel hizmeti ilçemize kazandıran değerli encümenimize iş hayatında başarılar diliyorum.” dedi.

Ceylanpınar ilçe merkezinde yer alan 15 Temmuz mahallesinde faaliyete geçen Özel Ceylanpınar Sağlık Kabini, vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Açılışı yapılan Özel Ceylanpınar Sağlık Kabininde acil yardım uygulamalarının yanı sıra evde bakım ve tedavi hizmetleri, pansuman, küçük cerrahi müdahaleler, her türlü enjeksiyon, serum, sonda takma ve çıkarma, gebelik testi, gebelik izleme, bebek ve çocuk izlemleri, kan değeri ölçümü, tansiyon, şeker takibi, yara ve yanık tedavisi hizmetlerini Ceylanpınar ilçe halkına hizmet verecek.