Spor Ceylanpınar, Suruç Gençlikspor?u Mağlup Etti

Süper Amatör Ligde mücadele eden Ceylanpınar Belediyespor, sahasında karşılaştığı Suruç Gençlikspor?u 3-0 yenerek averajla liderliğe yükseldi.

YEREL 28.10.2019 11:39:58 949 0
Spor Ceylanpınar, Suruç Gençlikspor?u Mağlup Etti

Süper Amatör Ligde mücadele eden ve geçen haftayı Birecik galibiyetiyle kapatan Ceylanpınar Belediyespor, ligin ikinci haftasında Suruç Gençlikspor’u konuk etti. Ceylanpınar İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada maça daha hızlı, atak ve istekli başlayan taraf ev sahibi Ceylanpınar Belediyespor oldu.

LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Kısa sürede oyunu rakip ceza sahasına yıkan ve taraftar desteğini arkasına alan Ceylanlar, 90 dakikanın sonunda gülen taraf oldu. Mavi Beyazlılar kendi sahasında ağırladığı Suruç Gençlikspor’u 3-0 yenerek ikinci haftayı da galibiyetle kapattı. Ceylanlar bu maçtan aldığı 3 puanla puanını 6’ya çıkardı ve ligde averajla liderliğe yükseldi. Golleri sırasıyla 43. dakikada ibrahim Kısak, 47. dakikada Ali Karav ve 59. dakika Ali Karav attı.

Ceylanpınar Belediyespor ligin 3’üncü haftasında 15 Temmuz Gençlikspor’a konuk olacak. Öte yandan maç öncesinde takımın başarısı için kurban kesildi ve dualar edildi.