STK Platformu, Mardin Valisine sahip çıktı

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz?in görevden alınacağı söylentileri üzerine olağanüstü toplantı yapan Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşu Platformu valiye sahip çıkarak validen memnun olduklarını ve Mardin?den alınmamasını istediler.

YAŞAM 7.01.2014 08:51:18 1504 0
STK Platformu, Mardin Valisine sahip çıktı
Hububat Ticaret Merkezi toplantı salonunda bir araya gelen STK Platformu yönetimi toplantı sonrası yazılı bir açıklamada bulundu.

STK Platform Başkanı Mehmet Şerif Öter yazılı açıklamada şunları söyledi.

“ Yaklaşık 7 ay önce Mardin ilimize atanan Sayın Valimiz Dr. Ahmet Cengiz’in bu kısa süre içerisinde görevden alınacağı söylentileri Kızıltepe STK Platformu ve Halkımızda büyük üzüntü yaratmıştır. Umut ediyoruz ki söylentiler gerçek olmasın. Sayın valimiz halkın Devletle kaynaşması adına büyük hizmetler yaptı. Ülke ortalamasının çok altında olan eğitim seviyesini yükseltmek, sağlık sektöründeki eksiklikler, Turizmde ve her alanda Mardin’in gelişmesi için gece gündüz çabalayan, Devletten çok halkın valisi olan Sayın Dr. Ahmet Cengiz Mardin için bir şans olarak görüyoruz. Valimizin görevden alınması durumunda halkımızın tüm duyarlı kesimi üzülecektir.

Yetkisini Demokratik sistemden, gücünü halktan alan Kızıltepe STK Platformu olarak bu güne buca escort siyaset üstü duruşumuzla halkımızın çıkarı doğrultusunda hukuk içersinde baskı unsuru görevimizi yerine getirmeye çalıştık. Yaklaşık 7 aylık çalışma sürecinde hiçbir yanlışını görmediğimiz Sayın Valimizin görevden alınmaması için Hükümetimize çağrıda bulunuyoruz. Gerekli araştırmalar yapılsın sayın valimizin devletimize, halkımıza karşı varsa bir hatası yanlışı kamuoyu ile paylaşılsın bizde bilelim, Hükümetimiz yine gereğini yapar. Konuyla ilgili Başbakanımıza, Milletvekillerimize fakslar göndereceğiz Ak Parti il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret edeceğiz.  Halkımıza aşkla, azimle hizmet etmeye çalışan valimize sahip çıkmak vefa borcumuzdur.” dedi.