Suruç Devlet Hastanesinden Başarılı Operasyon!

Suruç Devlet Hastanesine rahatsızlığından dolayı başvuran bir hasta da yapılan tahliller sonucunda tümör rastlanırken başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşturuldu

SAĞLIK 2.12.2019 12:11:00 3264 0
Suruç Devlet Hastanesinden Başarılı Operasyon!

Suruç Devlet Hastanesine başvuran hastaya yapılan tetkikler sonucunda batında 28x27 cm kitle (tümör) olduğu tespit edildi. Kadın hasta Kadın Doğum Uzmanı Sinan Karakeçili tarafından ameliyata alındı. Kadın hasta Tespit sonrası ameliyata alınan hastanın tümörü, başarılı bir operasyon ile alındı. Alınan kitlenin sol yumurta ve sol tüpü içine aldığı, yaklaşık 28 cm ve 4 kg olduğu kaydedildi. Ameliyat sonrası hastanın genel durumunun iyi olduğu öğrenilirken, hastanın 3 gün içerisinde de taburcu olacağı belirtildi.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ismi belirtilmeyen bir kadın hasta, karın ağrısı ve şişlik şikayetiyle Suruç Devlet Hastanesi'nde muayene edildi. başvuran hastaya yapılan tetkikler sonucunda batında 28x27 cm kitle (tümör) olduğu tespit edildi.

Başarılı ameliyat sonucu alınan kitlenin sol yumurta ve sol tüpü içine aldığı yaklaşık 28 cm olduğu ve yaklaşık 4 kg olduğu gözlendi. Hastanın genel durumu iyi olup 2-3 gün içeresinde taburcu olması planlanmakta.Bu tür operasyonlar Suruç Devlet Hastanemizde yapılmaktadır denildi.