SURUÇ İLÇESİNDE PATLAMA: 2 ÖLÜ

tüp patlaması sonucu uzman çavuş ve oğlu, hayatını kaybetti.

YEREL 20.01.2021 09:54:00 1291 0
SURUÇ İLÇESİNDE PATLAMA: 2 ÖLÜ

Suruç ilçesindeki Barış Mahallesi’ndeki bir binanın en üst katında meydana gelen tüp patlamasında Suruç İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ve dört aylık oğlu hayatını kaybetmiş, askerin eşi ve kızı da yaralanmıştı.

Vali Erin, patlamanın hemen ardından ilk önce Suruç Devlet Hastanesi’nde tedavileri devam eden yaralı anne ve kızını ziyaret ederek doktorlardan durumları hakkında bilgi aldı. Hastane ziyaretinin ardından Kaymakam Kenan Aktaş’la birlikte patlamanın yaşandığı Barış Mahallesindeki adrese giden Vali Erin, burada İtfaiye ve AFAD görevlilerinden bilgi aldı.

Vali Abdullah Erin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:"Suruç ilçemizdeki ikametinde meydana gelen tüp patlaması sonucu hayatını kaybeden jandarma personelimiz J.Uzm.Çvş. Kaan Can SERPİNLİ’ye ve oğluna Allah’tan (cc) rahmet, yaralanarak hastanede tedavileri devam eden eşine ve kızına acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun."

Urfa Valiliği de yaşanan olayla ilgili açıklama yaptı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"20.01.2021 tarihinde saat 00.50 sıralarında İlimiz Suruç İlçesi Barış Mahallesinde, altı katlı bir binanın en üst katındaki ikamette meydana gelen tüp patlaması sonucu; Suruç İlçe Jandarma Komutanlığında görevli  J.Uzm.Çvş. Kaan Can SERPİNLİ ve  dört aylık oğlu  hayatını kaybetmiş, Jandarma personelimizin eşi ve kızı ise yaralı olarak kaldırıldıkları Suruç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.  Yaşanan kazada hayatını kaybeden Jandarma personelimiz ve evladına Allah’tan (cc) rahmet, yaralı anne ve çocuğumuza da acil şifalar dileriz. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

ceylanpınar gazetesi


Anahtar Kelimeler: SURUÇ İLÇESİNDE PATLAMA: