Suruç`ta ses bombalı saldırı

AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, iş yerine yönelik terör saldırısının sindirme politikası olduğunu ama buna hiçbir zaman boyun eğmeyeceklerini bildirdi.

GÜNCEL 9.11.2016 11:12:57 1454 0
Suruç`ta ses bombalı saldırı
Yavuz, Mürşitpınar Caddesi'nde kendisine ait iş yerine ses bombası atıldığını bu sırada kapalı olan giyim dükkanında ve önünde park halinde bulunan hafif ticari araçta hasar oluştuğunu hatırlattı.
Suruç halkının kendilerinin yanında olduğunu belirten Yavuz, "Bu bir sindirme politikasıdır ama biz hiçbir zaman buna boyun eğmedik ve boyun eğmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın Haçlılara karşı kefenini giyip çıktığı yolda biz de dava arkadaşları olarak 'ölüm var dönmek yok' şiarıyla yolumuza devam ediyoruz. Hiçbir baskı bizi yıldıramaz ve yolumuzdan ayrı koyamaz." diye konuştu.
 - "Terör örgütü yatırımlardan rahatsız oluyor"
 Terör örgütü ve onun yurt içinde ve yurt dışındaki uzantıların asla hedefine ulaşamayacağını ifade eden Yavuz, Suruç'a Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayan yatırımların AK Parti döneminde gerçekleştirildiğini anlattı.
Yöre halkının artık bilinçlendiğini aktaran Yavuz, şöyle devam etti:
"Özellikle AK Parti döneminde Suruç'a yapılan yatırımları bariz bir şekilde herkes görebiliyor, yapılan bu yatırımlar terör örgütünü ciddi anlamda rahatsız ediyor. Onların amacı yatırım yapılmasın, bu insanlar hizmeti görmesin. Bunun üzerinden bir politika üretip devletle karşı karşıya gelmektir. Ama halkımız bilinçli bir halktır. Bundan 15 yıl önceki halk değildir. Bunu açık bir şekilde söyleyebilirim. 6-7 Ekim olaylarını biliyorsunuz PKK'nın uzantısı HDP'nin Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın halkı sokağa dökmesi 54 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi hepimizin hafızasında farklı bir yer edindi. Halk artık buna uymuyor ve uymayacaktır."