Suruç?ta Silahlı Kavga 1 Ölü 3 Yaralı

Şanlıurfa?nın Suruç ilçesinde muhtarlık seçiminde husumetli olan 2 aile arasında silahlı kavga yaşandı. Kavgada Nihat Özdemir öldü. 3 kişi de yaralandı.

GÜNCEL 19.02.2016 09:35:32 1115 0
Suruç?ta Silahlı Kavga 1 Ölü 3 Yaralı
Silahlı kavga olayı Suruç Yegen Köyünde meydana denizli escort. İddiaya göre Mevcut köy muhtarı M. Yavuz ile seçimlerde kendisine rakip olan aday arasındaki husumet bugün öğle saatlerinde yeninden patlak verdi. Gaziantep’te ikamet eden rakip muhtar, mevcut köy muhtarı M.Yavuz'a ikamet belgesi imzalatmak istedi. Muhtar M.Yavuz'da “Sen şuan bizim köyde ikamet etmiyorsun. Gaziantep’te  ikamet ediyorsun” deyince aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle silahlar konuştu. Karşılıklı olarak birbirlerine saldıran iki taraf arasında Nihat Özdemir olay yerinde öldü.
YARALILARI HASTANEYE TAŞIYAN ARAÇ TAKLA ATTI
Yaralılar özel otomobil ile Suruç Devlet Hastanesine getirilirken otomobil sürücüsü Abdulkadir Özdemir, direksiyon hakimiyetini kaybedince takla attı. Bu sırada kaza da silahla yaralanın haricinde Abdulkadir Özdemir de yaralandı. Ambulansla Suruç Devlet Hastanesine ulaştırılan yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Yaşanan kavgada 5 kişinin gözaltına alındı.Silahlı kavga ile ilgili soruşturma devam ediyor.