ŞUSKİ CEYLANPINAR BİRİM SORUMLUSUNU GÖREVDEN ALDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde son yıllarda görevden almaların ardı arkası kesilmiyor. Bu kez ŞUSKİ Genel Müdürlüğünün Ceylanpınar Birim Sorumlusu görevden alındı.

YEREL 2.08.2021 09:25:00 1314 0
ŞUSKİ CEYLANPINAR BİRİM SORUMLUSUNU GÖREVDEN ALDI

GÖREVDEN ALMANIN BU ZİYARETTEN SONRA GERÇEKLEŞMESİ DİKKAT ÇEKTİ

Bir kaç gün önce Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu “Halkımızdan gelen talepleri dile getirmek ve çözüme kavuşturmak için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte ŞUSKİ Genel Müdürü Sn. M. Said Güllüoğlu'nu makamında ziyaret ettik. Gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” demişti. 

ŞUSKİ Genel Müdürlüğünün Ceylanpınar Birim Sorumlusunu görevden alması bu ziyaretin ardından alması dikkat çekti.

GÖREVDEN ALINAN BİRİM SORUMLUSU NE DEDİ?
Görevden alınan ŞUSKİ Ceylanpınar Birim Sorumlusu Veysel Gültekin de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bugünden itibaren Ceylanpınar ŞUSKİ Birim Sorumlusu Görevinden Alınmış Bulunmaktayım. Göreve Geldiğim Günden İtibaren İlçemiz İçin Ben ve Ekibim Gece Gündüz Demeden Çalıştık ve Çabaladık. Vatandaşlarımızın Sorunlarını Dinleyip Elimizden Gelenin En iyisini Yapmaya Çalıştık. Görev Yaptığım Süre Boyunca Yanımda Olan Ekibime ve Bizden Desteklerini Esirgemeyen Genel Müdürümüze, Genel Müdür yardımcılarımıza, Daire Başkanlarımıza, Şube Müdürlerimize ve ilçeler Koordinatörümüze Huzurunuzda Teşekkür Ederim.” İfadelerini kullandı.