Tacizci Müdüre Öğretmenlik, Yumurta Atan Öğretmen Açıkta

Erdoğan?ın konvoyuna yumurta attığı iddia edilen kadın öğretmen soruşturma sonuna kadar açığa alındı. Tacizden 8 yıl ceza alan Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Çalışır öğretmen olarak görevlendirilmişti.

EĞİTİM 28.11.2013 08:54:54 2340 0
Tacizci Müdüre Öğretmenlik, Yumurta Atan Öğretmen Açıkta
Trabzon’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konvoyuna yumurta attığı iddia edilen S.E. adlı kadın öğretmen, açığa alındı.

Haber sitelerinde yer alan bilgilere göre, 23 Kasım Cuma günü Trabzon’a giden Başbakan Erdoğan, konvoyu ile birlikte Cumhuriyet Caddesi’nden geçerken bir apartmanın üçüncü katından konvoya bir tane yumurta atıldı.

Bunun üzerine hareket halindeki konvoya yumurta attığı iddiasıyla gözaltına alınan öğretmen S.E. Adliye’ye sevk edildikten sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

S.E., hakkındaki soruşturma tamamlanıncaya buca escort açığa alındı.

Tacizden ceza alan müdür öğretmen yapılmak istendi

Fatih Milli Eğitim Müdürü Şeref Çalışır ise “cinsel istismar ve “taciz” suçundan yargılanırken görevine devam etmiş, davacı olan Ç.A.’nın ise görev yeri değiştirilmişti.

Radikal’in haberine göre, İstanbul 50. Asliye Ceza Mahkemesi, Çalışır’ı 8 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı. Ancak Çalışır hakkında hüküm olmasına rağmen koltuğu bırakmadı ve Yargıtay’da kararın kesinleşmediğini söyledi.

Bunun üstüne Çalışır İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce dün görevinden alınarak öğretmen olarak atandı.  

Çalışır, öğretmen olarak atanmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne giderek emeklilik dilekçesi verdi.