TARIM BAKAN YARDIMCISI, URFALI ÇİFTÇİLERE BAKTI MI?

.

YEREL 10.02.2022 10:34:00 916 0
TARIM BAKAN YARDIMCISI, URFALI ÇİFTÇİLERE BAKTI MI?

Şanlıurfa’ya dün gelen öğlen saatlerinde gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hamdi Tunç, AK Parti İl Başkanlığında partililerle bir araya gelirken Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde de belediye başkanlarıyla toplantı yaptı. Akşam saatlerinde de TİGEM Ceylanpınar İşletmesini ziyaret eden Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hamdi Tunç’a AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Metin Esen, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurahman Kırıkçı ve MKYK Y. Üyesi Vildan Polat eşlik etti. Bakan yardımcısı gittiği her nokta da çeşitli hediyeler verildi.

Bakan Yardımcısı Tunç Şanlıurfa’daki bir toplantısı için “Şanlıurfa’da Milletvekilimiz, Vali Yardımcımız, İl Başkanımız ve tarım ve ormancılık sektöründe faaliyet gösteren paydaşlarımızla beraber değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik.” dedi.

ŞANLIURFA ZİRAAAT ODASI ÇİFTÇİLER ADINA BAKAN YARDIMCISINDAN NE TALEP ETTİ?

Şanlıurfa Ziraat Odaları adına,  Tarım Bakan Yardımcısı Mehmet Hamdi Tunç’un toplantısına Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar katıldı. Hikmet İpar, katıldığı toplantıda sulama projeleri, elektrik, destekleme, banka borç sorunlarını dile getirip 50 TL desteğin mercimek ve nohut alanlarına da verilmesini talep etti.
Toplantıya katılan Şanlıurfa Ziraata Mühendisleri Odası Başkanı Abdullah Melek de Tarım Danışmanlarının sorunlarını,  ziraat mühendislerinin atamasını, istihdamı zorunlu gıda işletmeleri, BKÜ satışındaki meslek ihlalleri hakkında Ziraat Mühendisleri Odasının görüşlerini dile getirdi.