The Globe Gala ödülleri Bakü’de sahiplerini buldu

The Millionaire Concept tarafından beşinci kez düzenlenen The Globe Gala; iş, sanat, moda ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerini Bakü’de bir araya getirdi. Azerbaycan’ın tarihi simgelerinden Nizami Sinema Merkezi’nde, 20’den fazla ülkeden önemli isi

KÜLTÜR - SANAT 25.03.2024 16:17:39 116 0
The Globe Gala ödülleri Bakü’de sahiplerini buldu

Azerbaycan’ın önde gelen iş organizasyonlarından The Millionaire Concept, 17-19 Mart tarihleri arasında Bakü’de “The Globe Gala” etkinliğini düzenledi. Beşinci kez düzenlenen etkinlik; üç gün boyunca yerel ve uluslararası alanda faaliyet gösteren, iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Etkinliğe Özbekistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Rusya, Ukrayna, Kazakistan, İspanya, Ürdün, Katar gibi ülkeler de dahil olmak üzere 20’den fazla ülkeden önemli iş insanları ve ünlü isimler katılım sağladı.

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen etkinlik; sanat, cemiyet, spor ve iş hayatının önemli isimlerine ev sahipliği yaptı. Aynı zamanda yerli ve yabancı iş insanlarının, influencer’ların ve tanınmış isimlerin katılımıyla “Networking Günü” gerçekleştirildi. Etkinlik ilk günü iş insanlarının farklı isimlerle bağlantı kurmasına imkân tanındı. Etkinliğin ikinci gününde ise Azerbaycan’ın simgesi Nizami Sinema Merkezi’nde gerçekleşen The Globe Gala ödül töreninde ödüller sahiplerini buldu. The Globe Gala kazananları ise Seda İnan, kadın girişimci Dilşat Erdil, iş insanı ve turizmci Recai Çakır oldu.

The Globe Gala etkinliğinin katılımcıları arasında; The Millionaire Concept Kurucusu Agil Mamiyev, Angela Pearl, Laura Omuralieva, Dr Maksym Ivanchuk, Amal Ameen, Samet Özetci, Radena Rissine, Jakob Lambaz, Martna Lutsenko, Seda İnan, Gulbakhar Kalmuratova, Viktoriya Iqonina, Iroda Tulyaqanova, Nilufar Khudoyberdieva, Jalal Kengerli, Alona Mykolaichuk, Recai Çakır, Rena Soltanova, Alessia Brant ve Ruslan Mamedov gibi önemli isimler yer aldı.

The Globe Gala etkinliği hakkında konuşan The Millionaire Concept Kurucusu Agil Mamiyev, “Bakü’de düzenlediğimiz The Globe Gala etkinliğinde farklı ülkelerden önemli iş insanlarını ve ünlü isimleri bir araya getirmekten mutluluk duyuyoruz. Beşincisini düzenlediğimiz bu etkinlik; yerli ve yabancı iş insanlarının, influencer’ların ve ünlü isimlerin birbirleriyle kuvvetli bağlantılar kurmasına imkân tanıyor. Ayrıca bu prestijli etkinlikte düzenlediğimiz The Globe Gala ödül töreniyle ödülleri sahiplerine takdim ettik. Ödül kazananları tebrik ediyor, etkinliğe katılım sağlayan ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

İş dünyasının önemli isimlerinin bir araya getirildiği The Globe Gala etkinliğinde dünya çapında tanınan ünlü markalar da The Millionaire Concept üyeleriyle buluştu. Dünyada birçok farklı şehirde faaliyet gösteren The Millionaire Concept, influencer’larla gerçekleştirdiği iş birlikleriyle markalar ve ünlüler arasında bağlantıların oluşmasına imkân tanıdı.

 

Hibya Haber Ajansı